DogWash

Bij De Wasstraat kun je niet alleen je auto wassen. Het is bij ons ook mogelijk jouw trouwe viervoeter te wassen. Dit is mogelijk door onze DogWash.

De DogWash is een douchecabine speciaal voor honden en heeft een vaste plaats op het overdekte stofzuigplein van De Wasstraat. De Wasstraat biedt op deze wijze uitkomst aan hondenbezitters. Je hoeft niet gedwongen de hond buiten te wassen of de badkamer schoon te maken na een hondenwasbeurt. 

Programma

Het is mogelijk om jouw hond te wassen met warm water en te kiezen uit verschillende programma’s zoals wassen met hondenshampoo, anti-vlooienshampoo en conditioner om de vacht zacht en kambaar te maken. Via een televisiescherm krijg je de instructie hoe de DogWash gebruikt moet worden. Na het wasprogramma kan de hond droog gemaakt worden met een föhn. Wij hechten veel waarde aan hygiëne. Hierom wordt onder meer de cabine na iedere douchebeurt automatisch ontsmet.

Betalingsmogelijkheden

Als je gebruik wilt maken van deze service kun je betalen met contant geld (zowel muntgeld als bankbiljetten) en onze wastokens. Je koopt tijd en bepaalt zelf welke producten gekozen worden. Een uitgebreide wasbeurt á 15 minuten kost 7 euro of 7 wastokens.